Tømrer med totalentreprise i København og Roskilde

Udskiftning af døre og vinduer - Roskilde, København og omegn

Udskiftning af vinduer & døre i København & Roskilde

Skal du have en ny dør eller nye vinduer? HHT Byg A/S tilbyder et bredt sortiment af både vinduer og døre. Uanset om du skal have repareret dine eksisterende, eller du skal have helt nye, har vi det rigtige valg.

 

Mange års erfaring med montering af døre og vinduer

Gennem mange år har vi opbygget en bred erfaring med alt i vinduer og døre, hvor vi ofte besøger Roskilde og omegn, men også dækker København. Vi er beliggende i Roskilde og vores professionelle og certificerede medarbejdere har ekspertise indenfor alle former for reparation, udskiftning og montering af både døre og vinduer og det nødvendige tilbehør i hele København.

 

Vi kan løse netop din opgave

HHT Byg A/S har en bred kundekreds i Roskilde, København og det omkringliggende område, og vi leverer bl.a. døre og vinduer til alt lige fra store virksomheder og industri til nybyggeri og sommerhuse. Vores udvalg indeholder mange forskellige typer og stilarter, og du er garanteret at kunne finde, hvad du leder efter hos os.

 

Vi rådgiver om valg af vinduer og døre

At skulle udskifte eller vælge nye døre og vinduer er ikke altid lige let. Hos HHT Byg A/S lægger vi stor vægt på grundig og fyldestgørende rådgivning. Vores medarbejdere kan sørge for, at du får det rigtige produkt, uanset om du blot skal have udskiftet et slidt vindue, eller du skal planlægge et helt projekt. Vi kan sørge for alle led i processen fra udvælgelsen af de rette produkter til den sidste finish. Vi sørger selvfølgelig for levering og montering af dine nye døre og vinduer.

 

Få et uforpligtende tilbud fra HHT Byg

Med mange års erfaring med døre og vinduer i både København og Roskilde, kan vi hjælpe dig. Vi udfører også al tømrer- og murerarbejde. Skal du have lavet en større renovering eller tilbygning skal du også være meget velkommen til, at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os i dag på 40 20 55 74 eller skriv på mail@hhtbyg.dk