Tømrer med totalentreprise i København og Roskilde

Murer i Roskilde og København

Murerarbejde København, Roskilde

Når det kommer til murerarbejde så er HHT Byg A/S en fornuftig samarbejdspartner. Vi er behjælpelige på alle former for  murerarbejde, småt som stort, traditionelt som mere kompliceret. Vi har samtidig stor erfaring som murer i Roskilde og København.

 

Mange års erfaring med murerarbejde

Vi har mange års erfaring med murerarbejde, og tager altid dig med i beslutningerne via en rådgivende snak om dine muligheder.

Vores murerarbejde foretages oftest i forbindelse med tømrerarbejde, f.eks. ved tilbygninger, reparationer, nye istandsatte vinduer og døre eller ved vedligeholdelsesprojekter.

 

Veludført arbejde til gode priser

Det er vores klare målsætning at levere godt murerarbejde til en fair pris. Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og bestræber os på at imødekomme jeres forventninger til det endelige resultat.

 

Skal I have nyt badeværelse?

Med mange års erfaring som murer er vi også en fornuftig samarbejdspartner, hvis I skal have etableret et helt nyt badeværelse.

I kraft af vores brede samarbejde med bl.a. VVS’ere, el-installatører og kloakmestre kan vi varetage hele opgaven. I kan derfor trygt overlade opgaven til os.

 

Murerarbejde og totalentreprise

Vi har i årenes løb bl.a. hjulpet mange med murerarbejde i forbindelse med nybyg af sommerhuse og huse, for såvel private som erhverv. Vi sørger naturligvis for at eventuelle andre håndværkere overholder vores aftaler med jer.

I får således en kontaktperson, der har overblikket over jeres hoved- eller totalentreprise.

 

Skal du bruge en murer?

Kontakt HHT Byg A/S i dag på tlf. 40 20 55 74 – eller skriv til os på mail@hhtbyg.dk

Vi tilbyder murerarbejde på hele Sjælland, primært København og omegn, fx Roskilde. Vi ser frem til jeres henvendelse.