Tømrer med totalentreprise i København og Roskilde

Renovering efter dit behov

Renovering København, Roskilde

Skal du i gang med renovering? Hvad enten du står over for en totalrenovering, en tilbygning, isolering eller noget helt tredje, kan du være sikker på at HHT Byg A/S kan levere, hvad du har brug for. Vi har ekspertise indenfor renovering og udskiftning af blandt andet facader, nyt tag, køkken, vinduer og døre, og kører ud til Roskilde, København og resten af Sjælland.

 

Kvalitet fra start til slut

HHT Byg A/S bruger kun materialer af høj kvalitet fra pålidelige og velrenommerede producenter. Ligeledes er vores veluddannede medarbejdere garant for at din renoveringsopgave bliver udført ordentligt. En renovering kan være en generende proces, derfor følger vi alt arbejde helt til dørs og afleverer ikke et projekt, før kunden er absolut tilfreds. 

 

Renovering, der lever op til dine krav

Hos HHT Byg A/S ved vi, at hvert projekt er unikt. Vi tilbyder professionel og kompetent rådgivning til, hvordan din renovering bedst kommer til at foregå. Vi kan hjælpe med alt fra vejledning om byggetilladelser og regler, til design og valg af materialer. Med udgangspunkt i dine ønsker, finder vi en løsning på en renovering, der både er økonomisk favorabel og giver det ønskede resultat.

 

Mange års erfaring i branchen

Gennem mange opgaver i en lang række år, har vi opbygget en bred erfaring. Vi har hjulpet folk med renovering lige fra Roskilde til København, og resten af Sjælland.

 

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din renovering eller tilbygning. Ring 40 20 55 74 eller skriv på mail@hhtbyg.dk. Vi er beliggende i Roskilde og tilbyder renovering i hele København.