Tømrer med totalentreprise i København og Roskilde

Tagpap lægges i hele København, Roskilde og omegn

Tagpap København, Roskilde

Skal du have nyt tag, er tagpap en god og økonomisk løsning. Når du får arbejdet udført hos HHT Byg A/S, er du sikret et resultat, der holder, og som lever op til dine forventninger.

 

Mange års erfaring med tagbelægning med tagpap

Vi har stor erfaring med tagbelægning med tagpap - både i forbindelse med renovering, isolering og nybyggeri - og kan vejlede dig til at tage dine beslutninger på rette grundlag. Vores store erfaring, samt viljen og evnerne til at yde noget ekstra, gør os til eksperter inden for tagbelægning med tagpap.

Vi udfører tagbelægninger med tagpap i og omkring Roskilde og København samt på det øvrige Sjælland.

 

Hvad er tagpap?

Tagpap er på det seneste blevet mere og mere populært – og det er ikke uden grund. Ud over at være et overordentligt holdbart og tæt materiale til taget, er den helt store fordel ved at anvende tagpap dets fleksibilitet. Uanset hvordan dit nye tag skal se ud, er formen ikke en begrænsning, når du vælger tagpap som løsning. Tagpap fås også i dobbelt lag, hvilket sikrer en ekstra styrke, ligesom det fås i flere forskellige udseender.

 

Derfor er tagpap den ideelle løsning

Tagpap kan bruges til stort set alle slags bygninger, ligesom dets udseende kan gå til mange forskellige typer af facader og byggematerialer. Udover at være en alsidig løsning, er det meget anvendeligt til renovering af tag. Det skyldes, at man ikke behøver at fjerne det eksisterende tag – noget som ellers er omkostningsfyldt og tager tid. Tagpap kan, uden ulemper, placeres direkte oven på det nuværende tag.

 

Skal vi hjælpe dig?

Hvad enten du skal have nyt tag eller blot renoveret dit gamle er tagpap en fordelagtig løsning, og vores tømrere kan hjælpe dig. 

Vi ligger tagpap i Roskilde og har mange opgaver i resten af København.

Du er velkommen til at kontakte os i dag på tlf. 40 20 55 74, eller skrive til os på mail@hhtbyg.dk