Tømrer med totalentreprise i København og Roskilde

Tilbygning i Roskilde og København

Tilbygning København, Roskilde

Vil du bygge til? Uanset om du allerede har en fast plan for din tilbygning, eller du stadig kun er nået til de indledende tanker, står HHT Byg A/S klar til at hjælpe dig.

 

Mange års erfaring med tilbygninger

Vi har stor erfaring med tilbygninger, og vores kompetente medarbejdere kan tilbyde grundig og fyldestgørende vejledning med alt fra de juridiske aspekter, f.eks. byggetilladelser, til valg af materialer og design. Vi har stået for tilbygning i København, Roskilde og på resten af Sjælland.

 

Hvordan skal din tilbygning være?

Når man skal have lavet en tilbygning er der et væld af store og små valg, der skal træffes. Ting som placering, design og indretning danner grundlaget for din tilbygning, men også små detaljer fylder meget i processen. Vores erfaring sikrer, at der bliver tænkt på alt. Vi kan være din sparringspartner fra start til slut af din tilbygning, eller vi kan blot levere kvalitetsmaterialer og udføre arbejdet, så din tilbygning bliver til virkelighed.

 

Totalentreprise på tilbygning med HHT Byg

Uanset hvilken slags tilbygning du ønsker, om du skal have bygget en udestue eller i gang med en større udvidelse, kan du altid ringe til HHT Byg A/S og få kvalificeret vejledning og et uforpligtende tilbud. Vi står uagtet for al tømrer- og murerarbejdet. Uanset om du skal have isoleret, lagt tagpap, en renovering eller sat nye døre og vinduer i, så står HHT Byg for det.

 

Vi hjælper gerne med dit byggeprojekt

Vi har erfaring med tilbygning i både Roskilde og resten af København. 

Ring på 40 20 55 74 eller skriv på mail@hhtbyg.dk - så kan dine drømme blive ført ud i livet.